torsdag 6. juni 2013

Velkommen til Baketerapi!

Hei!
Da har jeg endelig fått ut fingern og skal starte min egen bakeblogg! Jeg er på ingen måte en baker, og på alle måter en amatør, men tenkte å dele med dere mine små prosjekter!
Jeg elsker alt som har med baking å gjøre, og egentlig alt annet som er kreativt og gøy!
Det jeg synes er viktigst når man baker, er at det både er GODT og ser FLOTT ut :) (det er nå hverfall det jeg prøver på da ;) Av og til blir det bra, andre ganger ikke. Men det er jo en del av moroa! Jeg elsker nye oppskrifter og kan sitte timesvis å lese i kokebøker, men det er også veldig spennende å lage oppskrifter selv. Så, her på bloggen håper jeg å kunne dele med og inspirere dere med min glede for baking, som på alle måter gir meg terapi og glede.

:) Liv-Kristin

Velkommen til Baketerapi! 


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

© Baketerapi. Powered by