torsdag 26. desember 2013

Kransekakestenger

Kransekakestenger er også en av mine favoritter til jul! Jeg må innrømme at jeg er litt lei serinakaker og andre tørre småkaker, så jeg lager bare det jeg synes er supergodt, for da vet jeg at det blir spist opp :)

Du trenger:
  • 250 g mandler
  • 250 g melis 
  • 2 eggehviter 
50 g kokesjokolade 
1 ss delfiafett

Slik gjør du: 
Kvern mandlene i en håndkvern (du kan også bruke hurtigmikser, men jeg synes ikke resultatet blir like godt da). Bland så kvernede mandler og melis god, ha så oppi eggehvitene og bland til du har en fast og fin masse. 

Trill ut "pølser" av mandelmassen og skjær opp lengeder på ca 4-5 cm. 

Stek i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter. Avkjøl på rist. 

Smelt sjokoladen med delfiafettet. Dypp begge endende av kransekakestengene i sjokoade og la det avkjøles helt. 

Disse herlighetene holder seg godt i kjøleskapet eller fryseren. 


Keep calm and bake on! 

:) Liv-Kristin

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

© Baketerapi. Powered by