lørdag 12. september 2015

Kakekrigen


Som mange av dere vet, så er jeg med på høstens sesong av kakekrigen! Og nå er endelig sendetid klart. Da er det bare å benke seg forran skjermen mandag 28. september kl 2030 :)

Å være med på Kakekrigen var utrolig moro, slitsomt, lærerikt, og ikke minst, skummelt.
Jeg meldte meg på, mest som en spøk, siden "alle" jeg møtte sa "du må jo melde deg på kakekrigen!". Også ble jeg en dag oppringt av produksjonsselskapet som ønsket å stille noen spørsmål, og lurte på om jeg ville komme på audition. Jeg ble litt sjokkert, men sa jeg skulle komme med mindre jeg var midt i fødsel (jeg hadde termin akkurat rundt den tiden).

Da dagen før audition kom var jeg fremdeles litt usikker på om jeg skulle dra, for jeg hadde født bare  fire dager før! Jeg spurte mannen min om hva han synes, og da han svarte "klart du skal", så var det ikke noe å lure på ;) Jeg slang sammen en kake jeg vet er god (og som er forholdsvis rask å lage, med tanke på at jeg ammet hver 2. time!)

Dagen etter dro vi avgårde, jeg, lillegutt på da 5 dager, og Richard som babypasser. Jeg kom inn til to hyggelig damer som intervjuet meg om diverse, og smakte på kaka mi. De likte den veldig godt! Så det var jo koselig! Så tok de et bilde av meg med kake, og det var det!
Merket jeg ble litt nervøs da jeg så hva de andre hadde bakt. Hun ene kom med en gedigen kakeboks, med en kake som så ut til å veie 10 kg, og hun hadde sikkert brukt 3 dager på å bake den.

Noen uker senere ble jeg oppring igjen, og da sa damen at de gjerne ville ha meg med i Kakekrigen! Jeg ble med en gang veldig nervøs, og angret på hele prosjektet, men jeg kunne jo ikke si nei nå. Så jeg latet som jeg ble veldig glad, og sa "JA!".

Så, jeg er veldig spent på å se hvordan det blir å se meg selv bake på TV!

Her er kaken jeg bakte til audition:
http://www.baketerapi.com/2013/08/happy-birthday-to-me-cake-sjokolade-og.html
(i oppskriften er det moreller, men kaken jeg hadde med meg til audition, var med bringebær)

Så, da er det bare å benke seg foran Tven til høsten og se meg bake så godt jeg kan ;)

Følg med på bloggen, jeg kommer til å skrive litt om mine opplevelser etter hver episode :)Keep calm and bake on!

:) Liv-Kristin

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

© Baketerapi. Powered by