tirsdag 13. oktober 2015

kakekrigen, dag 1

Her er litt tanker rundt første episode av Kakekrigen :)

 
 

 

Se, på denne fine gjengen :)

Jeg var så utrolig nervøs da jeg dro innover til studio. Var så nervøs for det jeg skulle bake, hva jeg skulle ha på, hvem jeg skulle konkurrere mot...

Da jeg kom frem, møtte jeg først hun fra produksjonsavdelingen, som jeg hadde møtt på audition. Også møtte jeg mine "motstandere". For noen hyggelige jenter! Jeg ble med en gang litt mindre nervøs, for vi fant fort tonen, og skravla satt løst :)

Etter mye om og men kom vi oss endelig inn i studio, og fikk tildelt plass og forkle. Jeg var så nervøs at jeg trodde jeg skulle dø!

Det var klart for første oppgave, som var "1001 natt"


Det var litt vanskelig å komme på noe lurt å bake til denne oppgaven, men når jeg tenker på 1001 natt, så tenker jeg på krydder, deilige dufter, og flott pynt, som blomster i sterke farger og gull.
Så da endte jeg opp med en mørk sjokoladekake med chilli og fargerik pynt.

Det var veldig rart å skulle bake på tid. Jeg hadde jo prøvd å øve meg hjemme, men det er ikke mulig å få 1,5 timer i strekk for meg selv hjemme, så det bla alltid bare sånn ca.


Alltid like nervepirrende når dommerne kommer forbi!

Jeg var ferdig i det sekundet tiden var ute, og jeg var sååå lettet. Jeg var ganske fornøyd med resultatet! Det eneste var at jeg lagde litt for lite krem, så det ble ikke så lett å dekke kaken pent.

Det jeg husker best fra denne episoden, sånn i etterkant, var da Fridtiof skulle smake på chilli, han var ikke så tøff, kan man si. Men det tok de ikke med, det var litt kjipt.


Da vi skulle dømmes, trodde jeg at jeg skulle dø. Noe så nervepirrende!

Endelig var tiden kommet til at vi skulle inn å få dommen. Jeg var var ganske sikker på at jeg ikke skulle komme på sisteplass, men trodde virkelig ikke at jeg skulle få det gule forkle!

Jeg ble så overrasket, at jeg ikke helt visste hva jeg skulle si, men for et enormt rush!!! Dette gav virkelig mer-smak!

Så, da var dag 1 gjennomført, med glans!

Følg med i morgen, og se hva vi får i overraskelsesoppgave!


Her er linken til min Chilli og sjokoladekake:
http://www.fem.no/programmer/kakekrigen/oppskrifter-h-st-2015/chilli-og-sjokoladekake-fra-%C3%B8sten-1.34053Keep calm and bake on!

:) Liv-Kristin 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

© Baketerapi. Powered by