onsdag 14. oktober 2015

Kakekrigen, dag 3

Da var dag 3 kommet! Og vi var klare for å bake!
I dag var det kokos som sto på menyen.

Jeg tenkte at jeg måtte jo bruke fersk kokos på en kokos-oppgave. Dere så vel alle hvor mye pes det ble med den, hehe, men tror dommerne var imponert over at jeg var den eneste som brukte fersk kokos.

Men, den kaka ble bare ikke bra! Og det fikk jeg jo klar beskjed fra Monica, og den led av den samme "sykdommen" som Tove sin.

Jeg må si, jeg har bakt denne kaken mange ganger, og synes alltid den blir bra, men den ble faktisk ganske rar i konsistensen denne dagen. Men jeg var i alle fall fornøyd med utseende da. Jeg tror problemet ligger i måten den avkjøles på. For når man setter en glo-varm kake rett i fryseren, så skjer det noe rart med den.

Å, som jeg slet med den kokosnøtten! og etter alt det strevet, tror dere ikke kokosnøtta var råtten?!? Da jeg så det, holdt jeg på å begynne å grine.. jeg så opp på produceren og spurte pent "må jeg seriøst hakke opp en til?!?!?!" Det endte opp med at jeg fikk bruke en av de som allerede var åpnet opp :) dette fikk selvfølgelig ikke dere seere med dere!Ikke den beste innsatsen fra meg i dagens episode, men jeg kom faktisk videre til ukes-finalen! Tenk på det da!!! Det er jo helt sprøtt!Følg med i morgen, og se oss bake noe med kjeks i. Kommer jeg til å ryke, eller kommer jeg videre til den store ukes-finalen? Hva tror du?

Her er oppskriften til min kokoskake (den er litt justert i etterkant)


Keep calm and bake on!

:) Liv-Kristin0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

© Baketerapi. Powered by