torsdag 15. oktober 2015

Kakekrigen, dag 4 - Ukesfinale!

Da var plutselig ukes-finale-dagen her!Klare for finale!Etter lange, morsomme, men slitsomme, dager sammen, bli vi jentene godt kjent, og fikk en veldig god tone oss i mellom. Denne dagen var vi så tullete. Vi var alle tre så utrolig slitene, og vi bare tulla og tøysa, synes ikke dette kom frem i programmet, man et veldig morsomt minne for oss som var med.

Oppvasken må tas ;) 


Oppskriften jeg brukte her, hadde jeg også prøvd ut tidligere, og de er veldig gode!

Men jeg var på ingen måte fornøyd med resultatet denne dagen! Jeg synes cupcaksene ble veldig gode, men den kremen var helt forferdelig, og enda verre ble det med den sjokoladen på toppen! Rart hvordan man ikke helt klarer å se løsninger når man står der å stresser.

Jeg var på ingen måte fornøyd med utseende denne dagen og, som dere kanskje så, så er det ikke så lett for meg å forsvare noe jeg ikke var fornøyd med.

Men, selv om jeg ikke var fornøyd med dagens innsats, så kom jeg jo til finalen!!!
Jeg visste virkelig ikke hvordan jeg skulle reagere.Akkurat i det jeg kom videre, slet jeg veldig med å være glad. Jeg var så dødssliten, og lei, at jeg nesten begynte å grine! men, selvfølgelig ble jeg veldig glad, og innmari spent på finale-uka!

Da var det bare å komme seg hjem å ligge i hard-trening til finalen...
Følg med- hvor langt tror dere jeg kommer? :)

Her er oppskriften på mine nutella cheescake cupcakesKeep calm and bake on!

:) Liv-Kristin

1 kommentarer:

© Baketerapi. Powered by