torsdag 12. november 2015

Finale!!! :)

Da var finalen over, og det ble ikke seier på meg denne gangen.

Men jeg må bare si, GRATULERER!!!! til Elisabeth!!!! Du fortjente virkelig seieren! Kaken var både nydelig og god :)
Finaledagen var en av de mest slitsomme dagene i mitt liv! Det var så mye stress at jeg ikke helt klarte å beholde roen, for å si det sånn, men jeg synes ikke det kom så godt frem i programmet. Kanskje de var litt greie med meg ;)


Jeg var såååå glad da vi var ferdige! Jeg må si jeg dessverre ikke var fornøyd med kaken. Jeg hadde en plan på dekorasjon som gikk litt galt underveis, også klarte jeg ikke i alt stresset å forandre på planen.Men smaken var veldig god, og det er jo det viktigste!

Jeg må si at jeg er fornøyd meg innsatsen min. Da jeg meldte meg på kakekrigen, hadde jeg på ingen måte tenkt at jeg skulle klare å komme så langt! Og det er jo noe å være stolt av :)

I etterkant sitter jeg igjen med masse gode minner, jeg har lært masse om baking og meg selv, jeg har blitt kjent med en haug flotte jenter og jeg har utfordret meg selv.

Så jeg må si at jeg er veldig glad jeg var med på Kakekrigen :)

Tusen takk for all støtte og gode ord jeg har fått fra alle dere! Det varmer hjertet :D


Keep calm and bake on!

:) Liv-Kristin0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

© Baketerapi. Powered by