onsdag 11. november 2015

Jeg er i finalen på kakekrigen!!!JAAAAA, jeg er i den store FINALEN!!! :)Tenk at jeg er videre i den store finalen i Kakekrigen!!! Jeg ble så sjokka da jeg kom videre, for jeg var helt sikker på at det var Bente som skulle komme til finalen!

I dag var det cupcakes som skulle bakes, og ikke vanlige cupcakes, men til bryllup!

Jeg elsker cupcakes og er veldig glad i å bake det. For anledningen ble det Lemon poppyseed cupcakes, og Baileys og sjokolade cupcakes.

Alltid hyggelig å få hjelp av Fridtjof
Mye gikk galt denne dagen. For det første så turte jeg ikke steke begge typene samtidig, for da ville jeg ikke ha en "test kake" siden det skulle være 6 av hver, og det kun er plass til 12 cupcakes i et cupcakes-brett. Så det brukte jeg litt mye tid på.

Tiden, ikke alltid min beste venn ;) 
Og man kan si jeg fikk litt dårlig tid på slutten der! Men jeg kom i mål, og i morgen er jeg klar for den store finalen!

Oppskriftene på cupcakes finner du HER 


 Keep calm and bake on!

:) Liv-Kristin


HER kan du se meg i Moss Avis i dag :)0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

© Baketerapi. Powered by