tirsdag 10. november 2015

Kakekrigen, finaleuke dag 1 & 2

Ja, da er både dag en og to av finaleuken ferdig bakt!


Den første dagen var jeg så utrolig nervøs! Jeg hadde jo blitt så godt kjent med jentene fra den første uken, så det var litt skummelt å møte nye jenter.

Man merket godt at vi var i finaleuka, for stemningen var litt annerledes og litt mer seriøs.

Men det gikk ganske fort før jeg skjønte at dette også var en gjeng med herlige jenter!

Første dagen var det Hollywood som sto på menyen. Jeg synes det var vanskelig å finne på noe som skulle minne om Hollywood. Jeg var inne på tanken å lage popcorn-cupcakes, men det landet på champagne og jordbærkake.Jeg synes egentlig at det gikk ganske bra den dagen. Det eneste som ikke ble helt som det skulle, var kakebunnen (igjen!) og det har nok noe å gjøre med avkjølingen i fryseren, ikke en god ide.Tiden var ikke helt på min side denne dagen heller, men heldigvis for meg, så kom ikke det så godt frem på TV (jeg tror de har vært litt greie med meg ;) )Det ble ikke seier denne dagen, men jeg må bare si; kaka til Sandra var SUPERGOD! Så hun fortjente virkelig det gule forkleet!Dag to var overraskelse. Det gjør jo at presset blir enda større. Får vi noe jeg ikke har laget før? får vi noe jeg ikke kan?? Men, heldigvis for meg, så var temaet brownies!

Jeg elsker brownies, og har bakt det mange ganger før, så det var jeg egentlig ikke så redd for.

Da jeg så de hadde lakris der, så visste jeg med en gang at jeg ville bruke den til den "voksne" brownien, men det tok meg litt tid å komme på en god ide til barne-brownien. Men jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Selv om jeg klarte å bytte om browniene, og endte opp med å måtte forandre litt på planen, så ble det bra til slutt.Også fikk jeg til og med det gule forkleet!!! HURRA! Det var bare såå gøy å få det! og spesielt på en dag hvor alle gjorde en veldig bra innsats :)


HER finner du oppskrift på min Hollywood kake, og HER finner du oppskriften på Monicas brownies


Keep calm and bake on!

:) Liv-Kristin


PS: Husk å stem på Baketerapi som årets bakeblogg HER :)0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

© Baketerapi. Powered by