søndag 6. desember 2015

Mummi pepperkakehus

Årets pepperkakehus var ikke til vår familie i år. Jeg ble kontaktet av SOS barnebyer, som lurte på om jeg ville lage et pepperkakehus til deres Pepperkakelandsby som skulle stilles ut på julemarkedet på Bygdøy. Og det er klart jeg ville :)Når pepperkakehusene er ferdig på Bygdøy, blir de sendt opp til barneavdelingen på Rikshospitalet, slik at de barna som må tilbringe julen der får en hyggelig overraskelse :)

Siden det er mange barn som skal se på, og det er barn som skal spise det, så synes jeg det var moro å ta utgangspunkt i noe barna synes er gøy. Da endte jeg opp med å prøve meg på Mummihuset.

Siden det ikke var noen maler å oppdrive, måtte jeg tegne malene selv. Tok litt lenger tid enn jeg trodde det skulle ta, men jeg ble ferdig innen levering :)


Jeg elsket Mummi da jeg var liten! Noen andre enn meg som husker Hattifnattene? Første gang jeg så de synes jeg de var kjempe skumle! Hehe, men de er jo så kule, så jeg måtte ha med de også. 

Vanligvis har jeg pleid å kjøpe ferdig pepperkakehus som det bare er å sette sammen, men nå har jeg fått smaken på å lage selv, så heretter vil det bli selv-designet pepperkakehus her i huset :) 


Har du fått opp pepperkakehuset ennå?


:) Liv-Kristin

Keep calm and bake on!1 kommentarer:


  1. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate? fb login facebook

    SvarSlett

© Baketerapi. Powered by