onsdag 13. januar 2016

Daddel trøfler

Godt nytt år folkens! Nå som vi har startet et nytt år, så har jeg, som alle andre, bestemt med for å spise sunnere og mindre sukker. Og de av dere som kjenner meg, vet at jeg baker ganske mye, så det er ikke så lett å holde seg unna!

I dag hadde jeg skikkelig lyst på sjokolade, men tenkte jeg heller skulle lage en sunnere snack, så da tok jeg dadlene som var igjen fra jula, og lade disse sinnsykt gode daddel trøflene! NAM! sier bare jeg! Disse kan man fint spise et par av med god samvittighet, da de ikke har noe tilsatt sukker. Raske å lage er de også!
Du trenger:
  • 110 g mandler
  • 30 dadler 
  • 1 1/2 dl kokosmasse
  • 2 ss kakaopulver 
  • 1-2 klyper maldonsalt
Slik gjør du: 
Ha mandlene i en stavmikser eller kjøkkenmaskin, kjør de til de er finhakkede. Ha så oppi dadlene (uten sten!) og kjør til du har en jevn masse. Ha så oppi resten av ingrediensene og bland godt sammen.

Form små kuler og trill de i litt kakao, og plutselig er kveldskosen klar :) 

NB! det er viktig å ha skikkelig saftige og gode dadler, så du får en fin og klissete masse. 


Keep calm and bake on! 

:) Liv-Kristin 
0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

© Baketerapi. Powered by