Om meg

Hei og velkommen til Baketerapi!

Jeg heter Liv-Kristin Bjerkøe, og er en bakeglad jente som elsker alt som har med baking å gjøre. Jeg er på ingen måte en baker, og på alle måter en amatør, men tenkte å dele med dere mine små prosjekter!

Det jeg synes er viktigst når man baker, er at det både er GODT og ser FLOTT ut :) (det er nå hverfall det jeg prøver på da ;) Av og til blir det bra, andre ganger ikke. Her blir det lagt ut om både oppturer og nedturer på kjøkkenet. Men det er jo en del av moroa! Jeg elsker nye oppskrifter og kan sitte timesvis å lese i kokebøker, men jeg synes det er mest spennende å lage oppskrifter selv. Så, her på bloggen håper jeg å kunne dele med og inspirere dere med min glede for baking, som på alle måter gir meg terapi og glede.

Bloggen er også ment som en kakedagbok. Siden jeg baker en del, så er det gøy å kunne gå tilbake å se det jeg har gjort, og forhåpentligvis se fremgangen etterhvert :) 

Meg:
Jeg er gift med verdens kjekkeste mann og sammen har vi tre livlige barn på 1, 5 og 7 år :) Vi bor i Moss og trives god med det.
Til vanlig jobber jeg hos Statens vegvesen i Moss. Mine kolleger er titt og ofte prøvekaniner for mine prosjekter, men jeg tror de synes det er helt ok! Tidligere har jeg utdannet meg som, og jobbet som blomsterdekoratør. På kveldstid, etter barna er lagt, og mannen er sendt på trening, så finner jeg ro og fred på kjøkkenet. Dette er som terapi for meg!

Du ser meg også på høstens sesong av Kakekrigen :) Følg med på FEM og se hvor langt jeg kommer :)

Håper du liker det du ser på bloggen, og at jeg kan inspirere bakeglede hos dere som leser! Del gjerne bloggen med andre :)

:) Liv-Kristin


2 kommentarer:

  1. Flott side. Gleder meg til å se dine kreasjoner!

    SvarSlett
  2. .... Og jeg som er så heldig å få " leftovers" fra fredagene! :-)

    SvarSlett

© Baketerapi. Powered by